Parnassia aan zee - Strand / Duinpaviljoen


PaZ restaurant | Op ieder moment van de dag

 

In ons duurzame restaurant kunt u 365 dagen per jaar* de (h)eerlijkste lekkernijen bestellen op ieder moment van de dag.


 

 

Mmm… | Bij de koffie


Wij serveren verschillende hemelse taarten voor bij de koffie. Maar vergeet onze brownies, muffins, pain au chocolat en vers gebakken gevulde koeken niet! Samen met onze lekkere (fairtrade) koffies, warme choco en thee niet te versmaden. 


 

Tip | Lunch


Versgebakken en -bereide broodjes, heerlijke salades, maar ook biologische frietjes met een vlees- of groentekroket en een bordje friet. Heerlijk te compenseren met  een vers geperst sapje.


 

Seizoen | Diner


Van ca half april tot en met ca half september (voor exacte data: hou onze site in de gaten of bel ons voor de zekerheid) kunt u dagelijks ook terecht voor smakelijke avondgerechten. Wij werken zo veel mogelijk met biologische seizoensproducten. Wij serveren de traditionele eenvoudige strandgerechten zoals friet met malse kipsaté van kippendijen of biologische hamburger, maar ook altijd een lekker curry, pasta's en salades. Gedurende de koudere maanden is onze keuken op doordeweekse dagen voor diner gesloten en in het weekend tot 19.00 uur geopend.

 

*Parnassia is iedere dag vanaf 9.00 uur tot een uur na zonsondergang geopend. Benieuwd tot hoe laat dit vandaag is? Check dan de zon- en waterstanden.   

 

 

 

 

  ...lees meer